Кои сме ние?

Ние сме екип от опитни професионалисти, предлагащи обучение по съвременни софтуерни технологии, което отговаря на нуждите на IT сферата в България. Недостатъците в образованието и недостига на места за качествено развитие на софтуерни специалисти ни подтикнаха да създадем Soft Academy (или SoftAcad, както бе старото име на академията до средата на 2016г.)

[ 2011 ]

Година на създаване

[ 206 ]

Проведени курсове

[ 3780 ]

Обучени курсисти

[ 4 ]

Брой учебни зали

[ 34 ]

Преподаватели

[ 17176 ]

Facebook фенове

Стартирахме първия ни курс през месец май 2011г. (под името Учебен център SoftAcad) и до сега сме провели множество обучения по най-различни технологии, като сме обучили над 3800 души (към ноември 2019г.).

Разполагаме с 2 учебни зали в София и 2 в Пловдив, в които провеждаме курсове по различни теми, като Java, Бази данни, PHP и MySQL, C# и .NET, Софтуерно тестване, Системно администриране и Linux, Android, User Experience Design, Web design и Front-end и други.

Предлагаме и корпоративни обучения, като някои от най-големите компании в IT сферата ползват услугите ни. Една част от тях са Imperia Online, Trader.bg, Software AG, Infragistics, MentorMate, SBTech, KPMG и други.