За Soft Academy

Soft Academy е един от водещите обучителни центрове за IT курсове в България.

Стартирахме дейността си още през 2011г. и от тогава провеждаме активно обучения в София и Пловдив.

Основната ни цел е да подготвяме нашите курсисти за успешно развитие в IT сферата, предлагайки обучения, които отговарят на съвременните нужди на IT компаниите в България.

За Курсовете

Обучението, за което ще си ангажиран ще се провежда 2 пъти седмично със стартов час 18:30 или 19:00 и ще е с продължителност от 2 месеца.

Дните, в които ще се провеждат занятията ще съобразим с твоята ангажираност и могат да бъдат съчетани с работа на пълен работен ден.

Работата ти като лектор в една група (2 месеца) ще бъде с граждански договор и добро заплащане.

Изисквания

За да се развиеш като успешен лектор е нужно да имаш професионален опит в IT сферата и увереност в техническите ти умения.

Предимство е, но не е задължително да имаш предишен опит с преподаване. Нужни са най-вече добра комуникация и подход към работата с курсистите.

Ако си водил кратък трейнинг/презентация пред колеги, лекция на конференция или просто смяташ, че можеш да обясняваш добре, вероятно разполагаш с необходимите качества.

Кандидатствай

Преподавайки курс в академията можеш да развиеш много свои качества и социални умения, които да спомогнат за прогреса ти като професионалист и лидер на екип в IT сферата.

Ако не си сигурен, че ще се справиш, не се страхувай да опиташ. Ако видим потенциал в теб, ще отделим нужното време за да те подготвим за предстоящият ти курс.

Попълни формата с въпроси (чрез бутона по-горе). Ако преценим, че имаш подходящият опит в сферата ще се свържем с теб, за да проведем интервю и да ти разкажем повече за обученията.