Success Story: Георги Добришинов и курса Уеб сайтове с PHP и MySQL

Georgi Dobrishinov 2

Екипът на Soft Academy започва поредица от интервюта, в които ще ви представим нашите успешни курсисти. Мисия и цел на екипа ни е да предоставим качествени курсове, които наистина да ви помогнат да се реализирате успешно в ИТ сферата. Надяваме се Success Story-тата на нашите курсисти да ви вдъхновят и мотивират!

Днес представяме: Георги Добришинов

Курс: Уеб сайтове с PHP и MySQL

Успешно реализирал се като: Junior Developer в Aptsystems. Работи интензивно със C# и Front-end, a в бъдеще планира да се развива с Java и разработка на Android приложения.

Град: Пловдив

 

Защо решихте да се запишете в IT курс? В кой курс на Soft Academy взехте участие?

Реших да се запиша, защото исках да затвърдя знанията си относно програмирането. Записах се на курс Уеб сайтове с PHP и MySQL.

 

С какво ви привлече работата в IT сферата и защо искате да се развивате в нея?

От край време се занимавам с компютри, наблягах повече на хардуера, след време започна да ме влече и Front-End-а, а след това и Back-end-a. Реших да се развивам в тази сфера, защото е бързо растяща и интересна.

 

Как бихте оценили практическата насоченост на курса и преподавателите? Как курсът, в който взехте участие, даде тласък на кариерното ви развитие?

Курсът е чудесен както за начинаещи, така и за малко по-напреднали. Лекторът беше на ниво, разбираемо обясняваше всичко. Бих го оценил с 10 от 10 точки. Скоро след приключване на курса започнах стаж, а след това и работа. Надявам се всеки да открие потенциала в себе си, след подобен курс.

 

Защо избрахте именно нас, пред останалите академии и бихте ни препоръчали?

Академията беше една от най-добрите в Пловдив, имах добри отзиви. Бих се радвал, все повече хора да се докоснат до ИТ сферата, чрез вашите курсове. Все повече млади хора ще имат възможността да разгърнат своя потенциал.

 

Вдъхновете с послание нашите курсисти, които искат да направят стъпка напред в кариерното си развитие?

Бих пожелал, на всички курсисти, успешен старт в ИТ развитието. До успешното развитие се стига с малки стъпки, но те трябва да се започнат все някога. С труд и постоянство всичко се постига.