Success Story: Венцислав Мирзов и курса Уеб сайтове с PHP и MySQL

Екипът на Soft Academy започва поредица от интервюта, в които ще ви представим нашите успешни курсисти. Мисия и цел на екипа ни е да предоставим качествени курсове, които наистина да ви помогнат да се реализирате успешно в ИТ сферата. Надяваме се Success Story-тата на нашите курсисти да ви вдъхновят и мотивират!

Днес представяме: Венцислав Мирзов

Курс: Уеб сайтове с PHP и MySQL

Успешно реализирал се като: Junior Develop във фирма КИО ЕООД

Град: Пловдив
Vencislav Mirzov

Защо решихте да се запишете в IT курс? В кой курс на Soft Academy взехте участие?

Причината, поради която реших да се запиша в IT курс и по специфично този за програмиране с PHP, MySQL и JavaScript, беше желанието ми да се преквалифицирам в IT сектора и да обърна нова страница в развитието ми.

С какво ви привлече работата в IT сферата и защо искате да се развивате в нея?

Това което ме привлече в работата в IT сферата, е възможността да се запозная с нови хора, които имат друг начин на мислене. Също така в този бранш доходите са доста атрактивни, а трудът високо оценен, което е много добра причина да придобиеш такава квалификация и да се развиваш в професия като програмист.

 

Как бихте оценили практическата насоченост на курса и преподавателите?

След дългото ми проучване на всички подобни курсове се спрях на този в Soft Academy заради добрия подбор и структура  на теорията и практическите упражнения. За мен това беше най-важния фактор. Относно преподавателите, преди да започна курса, чувах само добри отзиви за тях. В моя случай аз имах късмета да попадна в курса, който се водеше от Пламен Стоев. Един невероятен преподавател с изключително добър усет как да си разпредели и предаде материала така, че да бъде разбран от всеки един, независимо дали е начинаещ или напреднал.

 

Как курсът, в който взехте участие, даде тласък на кариерното ви развитие?

Курсът който завърших ми даде една стабилна основа, без която иначе не може да си намерите работа. Тази основа е добра предпоставка да започнете като стажант или junior developer в някоя IT компания, но трябва да сте наясно, че ако искате да станете добър програмист трябва винаги да надграждате тази придобита основа .

 

Защо избрахте именно нас, пред останалите академии?

Причината заради която избрах Soft Academy е по-добрата структура на учебния материал, начина на преподаване и отношението на преподавателите което е абсолютно професионално.

 

Защо бихте препоръчали курсовете на Soft Academy на ваши приятели и познати?

Бих препоръчал Soft Academy на всички мой приятели и близки защото от тази академията излизат хора, които могат много по-лесно да си намерят работа като програмисти. Също така, процесът на обучение е шанс да свикнеш да работиш с колеги(приятели) в екип, което е важен фактор в повечето сериозни компании в IT сферата.

Вдъхновете с послание нашите курсисти, които искат да направят стъпка напред в кариерното си развитие?

Ако наистина искате да промените живота си и да направите нова крачка във вашата кариера трябва да действате, да направите нещо, за да постигнете това. А първата крачка е точно това! Не се колебайте, повярвайте в себе си и се запишете на курс в Soft Academy. Дори и да се откажете впоследствие от това начинание поне ще знаете, че сте пробвали!