Най-желаният курс – Софтуерно тестване – стартира на 27.02.2017г.

Софтуерно тестване

Курс по Софтуерно тестване – най-желаният от всички начинаещи ИТ ентусиасти ще стартира след месец поради големия интерес и брой запитвания, които получаваме ежедневно от вас. Ако искате да станете Quality Assurance специалист и да започнете своята първа работа в ИТ сферата, курсът е точно за вас. Програмата е съобразена с потребностите на съвсем начинаещите и е адаптирана с всички съвременни методологии и изисквания към тестването на софтуер. Нашият преподавател Калоян Гинчев е специалист с над 5 години опит в областта и е готов да ви превърне в QA специалисти.

 

Защо Софтуерното тестване е важно?

Софтуерното тестване  е един от ключовите аспекти при разработката на софтуер, игри, приложения и др. То гарантира, че продуктът, който се разработва ще работи безпроблемно и коректно. Както не веднъж сме споменавали, колкото по-рано един бъг бъде открит при разработване на даден софтуер, толкова по лесно и нересурсуемко е неговото отстраняване от страна на програмистите. QA инженерите дават гаранция, че продуктът, който се разработва ще отговори и на очакванията на клиентите от гледна точка на функционалност.

 

QA инженерКакви качества са ви необходими, за бъдете успешен QA?

За да бъдете успешен QA, вие трябва да имате аналитично и логично мислене, да обръщате внимание на детайлите, както и да бъдете упорити и търпеливи. Добре е освен да можете да идентифицирате конкретен бъг, да съумявате и да откриете причината за неговото проявление. Разбира се от вас ще се изискват и отлични комуникационни умения, тъй като QA екипът работи в колаборация с програмистите в дадена компания.

 

Как да започнете работа като QA, ако сте начинаещи?

Ако сте напълно начинаещи и до сега не сте имали никакъв досег до QA, ви съветваме да започнете с курсът Софтуерно тестване на Soft Academy. Екипът ни ще ви представи структурирана програма, която ще ви даде всички необходими знания и умения. Благодарение на опитния ни преподавател ще можете да приложите на практика всичко научено посредством интересни и креативни практически задачи.

 

Каква е следващата стъпка след завършване на курса за начинаещи?

След завършване на курса за начинаещи, можете да се запознаете по подробно и с Автоматизираното софтуерно тестване. То е следващата стъпка във вашето професионално развитие. Soft Аcademy организира курс и в тази насока, който обаче е за хора с опит и познания в софтуерното тестване.

 

Какво ще научите по време на курса в Soft Academy?

По време на курса по Софтуерно тестване в Sоft Academy вие ще научите какво една ИТ компания разбира под качество, тестване и осигуряване на качеството. Какво са етапите при разработване на софтуерно, как се идентифицират бъгове и какво ще се очаква от вас при откриване на бъг в продукта на компанията, за която работите. Защо тестваме, какво са тест скриптове и тест сетове, както и много други неща. Пълната програма на курса можете да видите тук.

 

software-testing-courseКурсът започва на 27.02.2017г. Можете да се запишете за курса от формата за регистрация на сайта ни тук. В случай, че имате въпроси или необходимост от повече информация, можете да ни потърсите на телефон : 0877 731 365 или email info@softacad.bg.