Безплатен семинар за начинаещи

Искате да се занимавате със Софтуерно Тестване и да започнете бързо работа в ИТ сектора? Станете част от безплатния ни семинар на тема „Как да започнем работа като QA?“. Той ще се проведе на 18 декември 2018г. от 19.00ч. в Пловдив, в бизнес център Рилон. Ако желаете да посетите такъв семинар в София посетете този линк.

Там ще ви разкажем в какво се състои работата на QA специалиста и какви са стъпките, които трябва да следвате, за да стартирате работа като софтуерен тестер. Ще получите и подробна информация за предстоящия ни двумесечен курс по Софтуерно Тестване, който ще стартира на 14 януари 2019г. в Пловдив. Курсът е предназначен за начинаещи и цели да ви подготви за работа като софтуерен тестер, без да е необходим предишен опит или техническо образование.

Събитието ще се проведе в учебната ни зала в бизнес център Рилон, на етаж 3 (бул. Христо Ботев 92, входа до сладкарница Неделя) и е напълно безплатно. За да участвате е необходимо да попълните регистрационната форма по-долу.

Ще се радваме да се отбележете и като „Going” във facebook събитието, където можете да задавате предварително въпроси и да участвате в дискусиите.

Имайте предвид, че местата за семинара са ограничени на 50. Местата ще бъдат заемани по реда на пристигането на участниците.

 

 

 

Какво ще научите по време на събитието?

1.    Какво е да работим в ИТ сферата – предизвикателства и възможности?
2.    Какво означава да тестваме софтуер и в какво се състои работата на един QA (софтуерен тестер).
3.    Информация за предстоящия ни курс по Софтуерно Тестване.
4.    Каква е необходимата техническа основа и умения, които трябва да имаме, за да започнем работа в ИТ сферата.
5.    Какво е нужно за да се преквалифицираме и да започнем работа в ИТ сферата?

Лектори:

– Петя Славчева – преподавател в курса „Софтуерно тестване“ в Пловдив и професионален QA, понастоящем специалист софтуерно тестване в DNH Soft.
– Станислав Георгиев – съосновател и управител на Soft Academy с над 10 години опит в ИТ сферата. Преподавател в курсовете „Програмиране с Java“ и „Бази данни“.

Ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0877 731 365 или да ни пишете на email: info-plovdiv@softacad.bg, в случай, че имате въпроси.

безплатен-семинар-по-софтуерно тестване

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register