Регистрация за парти

С нашите партита целим да събираме на едно място лектори, курсисти на Soft Academy и техните приятели. Всеки да се забавлява в неангажираща и приятна обстановка, да види стари приятели и да се запознае с нови хора.

Заповядайте на 15.08 (сряда) след 20:00 в Cozy bar (гр. София) да пием по бира (или нещо по-сериозно), да си разкажем как е минало лятото, кой какви ги е вършил след края на курса, или в новата работа в IT сферата.

Можете да вземете и приятели, колеги или половинката ви. В заведението ще сме на свободна консумация и то ще бъде резервирано само за нас. Повече информация за мястото на събитието и други подробности ще публикуваме в event-a във Facebook.

Ако ще присъствате ще сме ви благодарни да попълните формата за регистрация по-долу. Ако ще идвате на партито заедно с приятел, който не е посещавал обученията ни, той може да попълни формата за гост (най-долу в страницата).

Регистрациите са препоръчителни и ще ни помогнат много, за да знаем колко души да очакваме.

Маркирайте датата в каледара и се отбележете в event-a във Facebook. Повече инфо за мястото на събитието и други подробности ще публикуваме в event-a.

Having fun at party

Регистрация за курсисти:


 

Регистрация за гости:

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register