Партньори

talent-hunter

Talent Hunter

Talent Hunter is innovative IT-focused Recruitment Company, which brings to Bulgarian market a new approach in finding and selection of Talents. In the last 7 years of its presence in Bulgaria, Talent Hunter has successfully accomplished numerous recruitment projects, and currently has the leading market share in the recruitment services for the ICT industry in Bulgaria.


DEVBG

DEV.BG

DEV.BG е портал за всички, които се интересуват от разработката и поддръжката на софтуер. Единно място за всички програмисти, QA специалисти, системни администратори, ръководители на IT проекти и всички професионалисти, обединени от разработката на софтуер. Порталът цели да развие средата и да подпомогне IT общността, като предостави достъп до платформи за обмяна на опит, информация, обучения, семинари и потребителски групи за най–нашумелите технологии.


ICN

ICN.BG

ICN.Bg е водеща хостинг компания предлагаща споделен хостинг, домейн имена, наети сървъри, колокация, VPS, cloud хостинг. Като двигател на иновациите в областта на българския пазар, компанията предлага висококачествени услуги и обслужване с грижа към всеки клиент. ICN.Bg е инициатор на проекта BGSchool.bg – в подкрепа на българското образование. Като партньор на SoftAcad, BGSchool.bg ще предостави хостинг на всички курсисти, за да им даде възможност да приложат на практика знанията и уменията, придобити по време на обучението си. Също, всеки курсист ще получи и безплатен ваучер за хостинг план „Икономичен“ на стойност 46 лв.


MentorMate Academy

MentorMate Academy

MentorMate Academy e инициатива на фирма MentorMate, чиято цел е да провежда напълно безплатно и без обвързване с договори обучения по различни софтуерни технологии. На част от успешно представилите се участници в обученията ще бъде предлагана работа в MentorMate.


Imperia Online

Imperia Online

Фирма ImperiaOnline организира първата академия за разработчици на игри в България. Заедно с екипа на SoftAcad, който стои зад техническите обучения, фирмата предлага безплатни 4-месечни професионални курсове по PHP/MySQL и Java/Android. Целта на тренировъчния лагер е да даде познание, практика и самочувствие на участниците, след което някои от тях да станат част от екипа за разработка на игри на Imperia Online.


Predpriemach.com

Predpriemach.com

Predpriemach.com е един от най-големите български и европейски форуми за онлайн бизнес, съставен от около 20 000 потребителя. В него можете да научите всичко за интернет маркетинга,SEO, PPC, уеб дизайна, социалните медии и как да спечелите пари изпозлвайки мрежата и възможностите, които тя Ви предоставя.Форумът разполага и с най-големия пазар за дигитални ресурси – домейни, хостинг, уеб сайтове, съдържание, графики, банери, наръчници и много други помагала за успеха Ви онлайн. Станете част от едно от най-динамично-развиващите се общества в България.


Sum Up

Sum Up

The company empowers small businesses to accept card payments in a simple, secure and cost-effective way.

 

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register