Безплатен семинар за начинаещи

Искате да се занимавате със Софтуерно Тестване и да започнете бързо работа в ИТ сектора? Станете част от безплатния ни семинар на тема „Как да започнем работа като QA?“. Той ще се проведе на 12 декември 2018г.(сряда) от 19.00ч. в София. Ако желаете да посетите такъв семинар в Пловдив посетете този линк.

На събитието ще ви разкажем в какво се състои работата на QA специалиста и какви са стъпките, които трябва да следвате, за да стартирате работа като софтуерен тестер. Ще получите и подробна информация за предстоящия ни двумесечен курс по Софтуерно Тестване, който ще стартира на 8 януари 2019г. в София. Курсът е предназначен за начинаещи и цели да ви подготви за работа като софтуерен тестер, без да е необходим предишен опит или техническо образование.

 

Събитието ще се проведе в  Зала 4 на Soft Academy (гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан, зад блок 34А) и е напълно безплатно. За да участвате е необходимо да попълните регистрационната форма по-долу.

Ще се радваме да се отбележете и като „Going” във facebook събитието, където можете да задавате предварително въпроси и да участвате в дискусиите.

Имайте предвид, че местата за семинара са ограничени на 50. Местата ще бъдат заемани по реда на пристигането на участниците.

 

 

Какво ще научите по време на събитието?

1.    Какво е да работим в IT сферата – предизвикателства и възможности?
2.    Какво означава да тестваме софтуер и в какво се състои работата на един QA (софтуерен тестер).
3.    Информация за предстоящия ни курс по Софтуерно Тестване.
4.    Каква е необходимата техническа основа и умения, които трябва да придобием, за да се преквалифицираме и да започнем работа в IT сферата.

Лектори:

Калоян Гинчев – Преподавател в предстоящият курс по Софтуерно Тестване и професионален QA с над 7 години опит. Сертифициран по „ISTQB Certified Tester – Foundation Level“, понастоящем Senior QA в SB Tech Bulgaria.

Станислав Георгиев
– Съосновател и управител на Soft Academy, над 10 години опит в IT сферата. Преподавател в курсовете „Програмиране с Java“ и „Бази данни“.

Ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0877 731 365 в случай, че имате въпроси.

безплатен-семинар-по-софтуерно тестване

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register