Безплатен семинар за начинаещи

Искате да се занимавате с Web програмиране, да разработвате уеб сайтове и да започнете работа в IT сектора в гр. Пловдив? Станете част от безплатния ни семинар на тема „Web програмиране за начинаещи“. Той ще се проведе на 19 декември 2018г. (сряда) от 19.00ч. в Пловдив, в бизнес център Рилон. Ако желаете да посетите такъв семинар в София посетете този линк.

На събитието ще ви разкажем в какво се състои работата на Web разработчика и какви са стъпките, които трябва да следвате, за да стартирате работа като такъв. Ще получите и подробна информация за предстоящия ни двумесечен курс по Web програмирне с HTML, CSS и JavaScript, който ще стартира на 15.01.2019г. в Пловдив. Курсът е предназначен за начинаещи и цели да ви подготви за работа като front-end web разработчик, без да е необходим предишен опит или техническо образование.

Събитието ще се проведе в учебната ни зала в бизнес център Рилон, на етаж 3 (бул. Христо Ботев 92, входа до сладкарница Неделя) и е напълно безплатно. За да участвате е необходимо да попълните регистрационната форма по-долу.

Ще се радваме да се отбележете и като „Going” във facebook събитието, където можете да задавате предварително въпроси и да участвате в дискусиите.

Имайте предвид, че местата за семинара са ограничени на 50. Местата ще бъдат заемани по реда на пристигането на участниците.

Форма за записване за семинар:

Какво ще научите по време на събитието?

1.    Какво е да работим в IT сферата в Пловдив – предизвикателства и възможности?
2.    В какво се състои работата на web разработчика.
3.    Информация за предстоящия ни курс по Web програмирне с HTML, CSS и JavaScript.
4.    Каква е необходимата техническа основа и умения, които трябва да придобием, за да се преквалифицираме и да започнем работа в IT сферата.

Лектори:

– Николай Ангелов – Преподавател в предстоящият курс по Web програмиране и професионален разработчик с над 7 години опит.
– Станислав Г. Георгиев – Съосновател и управител на Soft Academy, над 10 години опит в ИТ сферата. Преподавател в курсовете „Програмиране с Java“ и „Бази данни“.

Ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0877 731 365, в случай, че имате въпроси.

безплатен-семинар-по-софтуерно тестване

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register