Безплатен семинар по Agile и Scrum

Според последното регулярно проучване на интернет платформата LinkedIn, Scrum Master позициите са на десето място, като най-търсените и обещаващите за 2017-та година, със средна стартова годишна заплата е оценена на $100,000. Agile методологиите и Scrum в частност са част от ежедневните дейности в почти всяка IT компания. Доброто познаване на тези методологии се е превърнало в почти задължително изискване за повечето по в IT сферата.

 

Събитието ще се проведе на 12 април 2017г. в  Зала 4 на Soft Academy (гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан, зад блок 34А) и е напълно безплатно. За да участвате е необходимо да попълните регистрационната форма, за да запазим място за вас.

Ще се радваме да се отбележете и като „Going” във фейсбук събитието, където можете да задавате предварително въпроси и да участвате в дискусиите.

 

В безплатният ни семинар ще си говорим за Agile и Scrum с Никола Богданов – един от топ експертите по Agile методологии в България.

Ето няколко точки, по които ще чуете мнението и препоръките на Никола по време на събитието:
– Agile и Scrum – какво е общото и различното между тях
– Основни роли и задължения в екип, работещ по Scrum
– Kакво е да си Scrum Master и как може човек, с техническа или бизнес насочена професия да се адаптира и да бъде успешен Scrum Master
– Реални примери и ситуации, от професионалния опит на един успешен Scrum Master
– Agile в големи организации, скалиране на Agile

За кого е предназначен семинара:
– За програмисти, QA-и, мениджъри и хора на други позиции в IT сферата, които желаят да се запознаят с Agile/Scrum
– За IT професионалисти, които желаят да изпълняват ролята на Scrum Master в екипа си, или да се преквалифицират като Scrum Master-и

Ще бъде много интересно за всички, които сме част от IT сферата, тъй като ще разискваме доста неща „от кухнята“, които ще подобрят ежедневната ни работа.

 

Предварително ви благодарим, че попълнихте формата за регистрация. Така вие си гарантирате място в събитието на Soft Academy!

 

 

Лектори:

Nikola BogdanovNikola is an Agile enthusiast having deep interests in the modern organizational methodologies, expert in Scrum, Kanban, XP and the whole Agile/Lean family. Nikola has been working in the IT area for almost 10 years, currently Scrum Master in Fourth Bulgaria. He has strong background in the Agile area and can be often seen presenting different aspects of the Agile and Lean at many conferences, trainings and public lectures. His expertise is based on the unique combination between real work experience and academic examination of the modern methodologies.

Ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0877 731 365 или да ни пишете на email: info@softacad.bg, в случай, че имате въпроси.

безплатен-семинар-софтуерно тестване

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register