ЗА КУРСАПРОГРАМАПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИЦЕНИВЪПРОСИОТЗИВИСНИМКИ
Описание на курса

Курсът въвежда в основите на разработката и изграждането на уеб сайтове. Показват се добрите практики за разработка на сайт от нулата и изграждане на цялостен интерактивен дизайн. Курсистите ще имат възможността да се запознаят с основите на съвременните технологии за WEB разработка – HTML5, CSS3 и JavaScript. В процеса на обучение ще се разгледат и начините за изграждане на адаптивен дизайн, посредством Bootstrap и SASS, както и популярното “рязане” на сайтове (slicing).Ще се обърне голямо внимание на правилните начини при изграждане на уеб сайтове, както от дизайнерска и структурна гледна точка, така и от SEO гледна точка.

По време на обучението всеки курсист ще разработва с помощта на лектора свой собствен сайт или проект. При добро усвояване на материала от курса може да се започне работа в IT сферата като Front-end developer.

За кого е предназначен?

Курсът е предназначен за хора, които нямат опит с изграждането на уеб сайтове и front-end development. Подходящ е за начинаещи и не се изисква никаква предварителна подготовка или знания.

Обучението е много подходящо и за тези, които желаят да се развиват като QA специалисти или програмисти и се нуждаят да придобият така важните познания за WEB.

Видео семинар на тема „Web програмиране за начинаещи?“

Видео запис на наш семинар, провел се на 04.07.2018г. в София можете да откриете тук:
http://bit.ly/seminar-web-programirane
На събитието екипът ни говори за професията Web разработчик, за курса и за възможностите за реализация в IT сферата. Препоръчваме ви да изгледате видеото, което ще даде отговор на много от въпросите ви.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 2 месеца, като материалът ще бъде вместен в 60 астрономически часа – 20 лекции по 3 астрономически часа.
Всяка седмица са предвидени занятия в общо 6 астрономически часа (2 пъти по 3 часа).
Те ще са смесени (лекции и упражнения), като се цели практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп. Софтуерът, който е необходим за обучението е безплатен и не е необходимо да бъде инсталиран преди началото на курса.

Получаване на сертификат

Всеки успешно завършил курса ще получи сертификат от Soft Academy, който е добре разпознаваем в IT компаниите в България.

При въпроси или нужда от информация

потърсете ни на email info@softacad.bg или на телефон 0877 731 365.

Други курсове, които ще повишат нивото ви

На успешно завършилите обучението предлагаме следните курсове: Бази данни, Agile методологии – Scrum и Kanban.


Заявка за записване (или уведомяване за нова група)

Въвеждането на вашия телефон е препоръчително, за да улесним комуникацията. Няма да получавате никакви рекламни или други ненужни съобщения.

От къде научихте за нас?

Програма на курса

1. How the web works. Different tools for developing websites. HTML Basics.
2. Text, Lists and Links in HTML.
3. Working with Tables. Images and different image formats. Forms in HTML5 and form validation.
4. HTML5 Layout. Creating example HTML5 layout. Introducing Document Object Model.
5. Introduction to CSS. Selectors, Styles, Classes.
6. Colors in CSS. Text manipulation. Box model and adding Background. Slicing demonstration.
7. Styling Tables, Lists and Forms. Controlling the position of elements.
8. HTML5 Layout. Grid Layout. Responsive design and media queries.
9. Bootstrap framework and SASS.
10. Creating example project with HTML5 and CSS3. Introduction into good SEO design when developing web sites.
11. Introduction to JavaScript. Variables and data.
12. Operators and expressions in JavaScript. Conditions.
13. Loops.
14. Arrays and strings.
15. Functions in JavaScripts. Exercises.
16. Objects in JavaScript.
17. Practice.
18. Introduction into jQuery library and jQuery DOM API. jQuery Plugins and Addons.
19. JSON и AJAX.
20. Presenting the projects. Certificates.

Нова група ще стартира през месец април 2019г.
Ако желаете да ви уведомим когато определим датата за стартиране и дните на провеждане, моля попълнете заявката за записване (малко по-долу в страницата). След като определим конкретна дата ще получите email и ще ви уведомим със SMS за стартирането на новата група.

Преподавател в предстоящата група:

stanislav-georgiev-web-lector

Станислав Георгиев

– Бакалавър по „Информатика“ в Нов Български Университет
– 9+ години професионален опит като front end web developer
– 6+ години професионален опит като PHP back-end developer
– Работа по над 200 уеб проекта
– Създател на UXP CMS – вътрешнофирмен CMS за създаване на уеб приложения и E-commerce
– Управител на Studio UXP

Заявка за записване (или уведомяване за нова група)

Въвеждането на вашия телефон е препоръчително, за да улесним комуникацията. Няма да получавате никакви рекламни или други ненужни съобщения.

От къде научихте за нас?

Ако възникне проблем, при изпращането на данните, молим да ни информирате за това с email на info@softacad.bg или на телефон 0877 731 365.

Цената на курса в град София е 600 лв. (с ДДС)

Таксата може да бъде заплатена, както наведнъж преди началото на курса, така и на 2 равни вноски от по 300 лева – първата преди началото на курса, а втората веднага след изтичането на първия месец от обучението.

Плащането става по банков път или в брой в някоя от учебните ни зали. Ако желаете да заплатите в брой е нужно първо да ни потърсите на телефон 0877 731 365, за да уточним удобен за вас час, в който да посетите наша зала и да заплатите сумата.

Внимание: Разделението на две заплащания е направено единствено за удобство на клиента. Със записването си на курса Вие се задължавате да заплатите и останалата част, при навлизането във 2-рия месец от обучението!

Отстъпка от 10%

При препоръчване на курса на приятел и записване в групата от страна на двамата, всеки от вас ще получи по 10% отстъпка. Ако сте посещавали предишен курс в Soft Academy, също можете да се възползвате от 10% намаление.

Безплатен ваучер на стойност 114 лв.

При записване на курс, всеки получава и безплатен хостинг на стойност 114 лева, предоставен от партньорите ни ICN.BG. Ваучерът дава право на 12 месеца безплатен хостинг от план „Икономичен“.

Ако имате каквито и да е въпроси, потърсете ни на телефон: 0877 731 365 или ни пишете на email info@softacad.bg за София или info-plovdiv@softacad.bg за Пловдив.

За всички въпроси, които не са описани тук, нашият екип е на ваше разположение на:
email info@softacad.bg и на телефон 0877 731 365.


Начинаещ съм, без предишен опит. Подходящ ли съм за курса?

Да. Обучението е предвидено за начинаещи. Не се изискват предварителни познания по програмиране. Обучението започва от най-основните и основополагащи неща, нужни за да се научите да програмирате.


Какво е нужно за да се справя с курса?

Всеки може да се справи с курса, стига да има нужното желание и да полага необходимите усилия. Нужно е отделяне на доста часове за упражнения, четене и писане на код. При едни хора материала се усвоява по-бързо, при други е нужно повече време и усилия, но определено постоянството и последователността в ученето могат да донесат успех на всеки. Много хора свързват програмирането със знания по математика, което е грешно. Това, което има значение е да можете да разсъждавате логически.


Може ли курсът да се съвместява с работа на пълен работен ден?

Да, обученията ни се провеждат вечер (около 18:30 или 19:00 часа) и са посещавани от доста хора, които работят през деня.


Ще ми бъде ли обърнато индивидуално внимание по време на обучението?

Да, това е стилът ни на работа. В обученията ни работим с малки групи от хора, точно за да може всеки да има достъп до преподавателя и при нужда да му бъде обърнато индивидуално внимание, да се обясни и уточни точно това, което е затрудняващо за него самия


Отдавна не съм студент, а и не съм завършил техническа специалност. Какви са шансовете ми да се развивам тепърва в IT сферата?

В IT сферата единственото, което е от значение са уменията и знанията ви. Има страшно много примери за хора с много успешна и дългогодишна кариера, които не са завършили технически специалности. Разбира се, предимство е, ако идвате от университет с подходяща специалност, но в никакъв случай това не е задължително. Същото важи и за възрастта. Преквалифицирали сме хора от 20 до 40 години, важно е до каква степен човек ще покаже желание да се учи и развива.


Ще започна ли работа в IT сферата след края на курса?

Вероятно е, но няма как да ви обещаем това. Имаме много случаи, при които наши курсисти са успявали да придобият нужните умения и да започнат работа благодарение на курса ни. Виждали сме и обратните случаи, при които наши курсисти не са полагали необходимите усилия и в крайна сметка са оставали твърде далеч от това да се занимават професионално. Всичко зависи от вас! Можем да ви гарантираме, че при добро усвояване на нещата от обучението ще имате реални шансове да си намерите работа в IT сферата.


Няма обявени дати (и дни на провеждане) за нова група. Кога обучението ще стартира отново?

Ако към момента нямаме обявена конкретна дата за нова група (и дни на провеждане на занятията) съвсем скоро ще я обявим. Проверете в раздела ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ, където понякога описваме месеца, в който е много вероятно да стартираме. Най-лесният начин да стоите информирани е като попълните заявката за записване (или уведомяване за нова група), натискайки бутона ЗАПИШИ СЕ. Ние ще ви уведомим по email и с SMS (препоръчително е да въведете телефон), когато сме наясно с датата на започване. По този начин ще имате достатъчно време за да вземете решение дали да се включите в курса. Друго, което препоръчваме е да следите страницата ни във facebook.


Кой ще е лектор в курса ми?

Ако сме обявили нова група, можете да прочетете информация за лектора в графата ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ. Ако все още нямаме обявена дата и съответно преподавател, можете да прочетете информация за другите ни лектори за този курс, или да посетите страницата ЛЕКТОРИ. Всичките ни преподаватели разполагат с дългогодишен опит в сферата на софтуерните технологии, като към момента продължават да прилагат професионално знанията си.


Ще ме свържете ли с фирми, където мога да започна стаж или работа след края на курса?

Имаме такава практика от която се възползват добре представилите се курсисти. Имаме доста контакти с IT компании в София и Пловдив, но все пак няма как да ви обещаем, че ще ви препоръчаме на компания, която в дадения момент ще има интересен за нови работни кадри като вас. Със сигурност, ще направим всичко възможно за да ви помогнем и да ви подкрепим в процеса на търсене на първа работа. За съвети и всякакъв вид помощ оставаме на ваше разположение за дълго време след като завършите курса. За допълнително удобство на курсистите ни работим с една от водещите агенции за подбор на IT професионалисти в България – Talent Hunter.


Трябва ли лаптопа, с който ще идвам на занятия да е мощен?

Не. За програмиране не е нужен мощен лаптоп. Всеки един съвременен лаптоп, без да е нужно да е скъп или мощен ще е напълно достатъчен.


След старта на курса ще ми се наложи да пропусна няколко занятия, това проблем ли ще е?

Не е желателно, но понякога се налага на всеки да пропусне някое занятие. Имаме система за електронно обучение Moodle, където се качват всички учебни материали, като презентации, упражнения, код от занятието и домашни. Препоръчително е след пропуснатото занятие всеки курсист да се запознае материала, а при нужда преподавателят в курса ще ви отдели нужното време за да уточните неясните неща и ще ви помогне да наваксате.


Трябва ли да владея английски език и ако да, на какво ниво?

Английският език е най-използваният в IT сферата и е нужен най-вече защото всичкият софтуер с който ще работите е на английски. Ако не разбирате абсолютно нищо на английски трудно ще се справите с курса. Като минимум за добри резултати е достатъчно да разбирате текст, написан на английски и да можете да се оправяте с операционната ви система на компютъра ви на английски език. Т.е. да разбирате технически текст, написан на английски. Не е нужно да говорите добре, или да имате добро произношение. Това са предимства, а и винаги можете да ги развиете като попаднете в подходяща среда.


Можете ли да ми предложите други курсове, с които да продължа развитието си след края на курса?

Да. Най-подходящите курсове за това са „Photoshop и принципи в дизайна“ и „Основи на user experience design“. За повече информация, разгледайте страниците на курсове, пишете ни на info@softacad.bg или ни потърсете на телефон 0877 731 365.


До кога мога да се запиша?

Окончателното записване става с внасяне на необходимата сума по банков път най-късно ден преди началото на курса. Имайте предвид обаче, че често местата в групата се запълват много преди старта, така че не е добра идея да оставяте заплащането за последния момент. Самото попълване на формата за записване не ви гарантира място в групата. Все пак, ако имате определени затруднения или специфична ситуация относно внасянето на таксата и окончателното записване, потърсете ни по телефон за да обсъдим този въпрос.


Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?

Нашият екип е на ваше разположение на email info@softacad.bg и на телефон 0877 731 365.

Добави отзив
1
2
3
4
5
Прати
     
Откажи
Добави отзив
Средна оценка:  
 18 отзиви
от Валентин ИлковBlank Business Name
Web programming - HTML, CSS, JS

Останах много доволен и доста обогатен като знания благодарение на курса на Станислав. Информацията беше добре структурирана и много добре предадена. Дори и след няколко изпуснати лекции винаги ми се обръщаше внимание как да наваксам и съм доволен от крайния резултат! Препоръчвам!

от ЕвгенияBlank Business Name
Web programming - HTML, CSS, JS

Добра организация на курса, страхотен лектор / Станислав Георгиев / - ясно и целенасочено предаване на материала. Индивидуално внимание към всеки. Придобиват се много добри базови знания.

от МарияBlank Business Name
Web Programming

Останах много очарована от курса! Искам да благодаря на Станислав Георгиев за отделеното време и начина на преподаване! Като напълно начинаеща, материала бе предаден увлекателно и лесно усвоим! Курсът ми дава възможност за един нов старт в моята кариера! 🙂

от СвиленBlank Business Name
Web programming - HTML, CSS, JS

Много добър основополагащ курс. Краси беше страхотен лектор - обясняваше всичко разбираемо, отговаряше на всички въпроси и помагаше индивидуално на всеки, който имаше нужда.

от СтелаBlank Business Name
Web programming - HTML, CSS, JS

Останах много доволна от курса и от начина, по който Красимир Стаменов преподава материала. За краткия срок от два месеца успях да науча доста неща въпреки, че бях съвсем начинаеща. Определено „запалиха” интереса ми към web програмирането още повече и смятам, че това ще е едно добро начало за нова професия! Благодаря ви!

от Биби ПетковаBlank Business Name
Страхотна Академия

Курса беше страхотен! Материала много изчерпателно обяснен и представен от Красимир. Изключително приятна и обснановка и уроци, и домашни, и невероятни колеги. Преподавателя е професионалист, но и изключителен човек. Помагаше през цялото време дори да не бяхме там! Програмата и материала ми бяха лесни и интересни заради него! Страхотни сте! Със сигурност ще се запиша на още курсове!

от ДимитърBlank Business Name
много добър курс

Курсът дава необходимата начална скорост, ако човек търси развива като Front End developer. Лекторът Красимир Стаменов води съвестно и разбираемо лекциите и винаги обръща необходимото внимание на курсистите по време на курса, а извън него (дори след като курсът на обучение е приключил).

от ЕлисаветаBlank Business Name
Web програмиране

Курсът беше много полезен и е идеален за база. Научих изключително много неща за двата месеца, благодарение на Красимир Стаменов. Структурирането на темите и езикът на преподаване са много разбираеми и лесни за усвояване. Обучението се извършва с реални примери от практиката, а теоретичната част (която е доста обрана/подрана) е подплатена с упражнения и задачи. Благодаря ви!

от ЕлицаBlank Business Name
Web програмиране

Курсът беше много добър и полезен. Курсът е идеален за начинаещи, които имат само идея от web програмиране или дори нямат идея, защото започва от 0-та. Красимир Стаменов имаше слонското търпение да отговоря на всичките ни въпроси и да обяснява нещата по колкото пъти е нужно. Стараеше се да обърне внимание на всеки по отделно и да обясни евентуални пропуски на курсиста. Винаги давеше възможно най-разбираемите примери, за да може да усвоим материала най-добре.За което благодаря, още веднъж.

от Борис БоровскиBlank Business Name
Web Programming

Останах много доволен от курса - обръща се внимание на всеки по отделно научих най - новите техники за създаване на Web Site's и съм изключително доволен от воденето на курса и лектора, Бих препоръчал курса на на всеки, който е започнал или ще започва да се занимава с front-end програмиране 🙂 !

Страница 1 от 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register