ЗА КУРСАПРОГРАМАПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИЦЕНИВЪПРОСИОТЗИВИСНИМКИ

Описание на курса

Целите на курса са представяне на основите на програмирането с един от най-търсените и разпространени езици за програмиране – C# и платформата .NET на Microsoft.

При добро усвояване на материала, се добива солидна основа за по-нататъшно развитие в сферата на програмирането и започване на работа като програмист.

За кого е предназначен?

Курсът е подходящ за хора, които нямат опит с програмиране и желаят да се развиват професионално в тази сфера. Не се изискват никакви предишни знания, курсът започва с основополагащите неща, за да се научите да програмирате.

Обучението би било полезно и за хора с известен опит с програмиране, които искат да научат C# или да систематизират и затвърдят знанията си.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 2 месеца, като материалът ще бъде вместен в 80 астрономически часа – 20 лекции по 4 часа.

Всяка седмица са предвидени занятия в общо 8 астрономически часа (2 пъти по 4 часа).
Те ще са комбинация от лекции и упражнения, за да се постигне практическата насоченост на материала.

Практическа част по време на занятия

За упражненията и практическата част по време на занятията всеки курсист трябва да носи личен лаптоп. Софтуерът, който е необходим за обучението е безплатен и не е необходимо да бъде инсталиран преди началото на курса.

Получаване на сертификат

Всеки успешно завършил курса ще получи сертификат от Soft Academy, който е добре разпознаваем в IT компаниите в България.

Други курсове, които ще повишат нивото ви

След успешно завършване на обучението можем да ви предложим и следните курсове, които биха повишили нивото ви: Web програмиране – HTML, CSS и JavaScript.

При въпроси или нужда от информация

потърси ни на email info-plovdiv@softacad.bg или на телефон 0877 731 365.


Заявка за записване (или уведомяване за нова група)

Въвеждането на вашия телефон е препоръчително, за да улесним комуникацията. Няма да получавате никакви рекламни или други ненужни съобщения.

От къде научихте за нас?

Програма на курса

1. C# and .NET Framework, среда за разработка(Microsoft Visual Studio), примитивни типове и променливи, оператори.
2. Условни конструкции if и if-else, цикли(while, do-while, for)
3. Масиви, цикъл foreach
4. Упражнение
5. Обектно ориентирано програмиране /ООП/, дефиниране използване на класове и обекти
6. Представяне на променливи и обекти в паметта, конструктори и методи
7. Капсулация (Encapsulation), модификатори за достъп, пропъртита, константи
8. Обработка на изключения, switch-case конструкция, enums
9. Упражнение
10. Наследяване /Inheritance/, пренаписването на методи /overriding methods/
11. Абстракция /Abstraction/, интерфейси, абстрактни класове, полиморфизъм /Polymorphism/
12. Упражнение върху основните принципи на ООП – Наследяване, Абстракция, Капсулация, Полиморфизъм
13. Тест
14. Събития, делегати, анонимни методи, ламбда изрази
15. Шаблонни класове /generics/ – как и кога да пишем типизирани класове
16. .NET Framework колекции /IEnumerable, List, Dictionaries, Array…/ – как и кога да ги използваме.
17. Extension методи, LINQ
18. Работа с потоци и файлове
19. Асихронно програмиране с async и await
20. Как да си намерим работа. Подготовка за интервюта. Как да си подготвим добро CV. Полезни съвети в процеса на търсене на работа. Получаване на сертификати

Следващата група ще стартира на 17.01.2019г. в град Пловдив.

Дни на провеждане: понеделник и четвъртък от 18:30 часа (по време на официални празници занятия не се провеждат).
Занятията ще се провеждат в учебната ни зала в бизнес център Рилон(виж адреса).

Краен срок за записване: 16.01.2019г. (обикновено местата се запълват много преди тази дата)

Преподавател в предстоящата група:

Здравко Стойнов

Курсове: Програмиране със C# и .NET Framework

– Магистър „Компютърсни системи и технологии“ към ТУ – София, Филиал Пловдив
– 12+ години професионален опит като софтуерен разработчик
– 10+ години опит като C# разработчик
– 5+ години опит в разработката на системи за управление на бизнеса
– 5+ години опит в разработката на Nurse Call системи за болници

Заявка за записване (или уведомяване за нова група)

Въвеждането на вашия телефон е препоръчително, за да улесним комуникацията. Няма да получавате никакви рекламни или други ненужни съобщения.

От къде научихте за нас?

Ако възникне проблем, при изпращането на данните, молим да ни информирате за това с email на info@softacad.bg или на телефон 0877 731 365.

Цената на курса в град Пловдив е 600 лв. (с ДДС)

Таксата може да бъде заплатена, както наведнъж преди началото на курса, така и на 2 равни вноски от по 300 лева – първата преди началото на курса, а втората веднага след изтичането на първия месец от обучението.

Плащането на първата вноска (с която реално се записвате за курса) става по банков път. Необходимите данни за да направите превода ще получите чрез email от нас. Втората част от таксата за обученичето може да се заплати и в брой в учебната ни зала.

Внимание: Разделението на две заплащания е направено единствено за удобство на клиента. Със записването си на курса Вие се задължавате да заплатите и останалата част, при навлизането във 2-рия месец от обучението!

Отстъпка от 10%

Ако сте посещавали предишен курс в Soft Academy или в бъдеще посетите такъв, можете да се възползвате от 10% намаление.

Безплатен ваучер на стойност 114 лв.

При записване на курс, всеки получава и безплатен хостинг на стойност 114 лева, предоставен от партньорите ни ICN.BG. Ваучерът дава право на 12 месеца безплатен хостинг от план „Икономичен“.

Ако имате каквито и да е въпроси, потърсете ни на телефон: 0877 731 365 или ни пишете на email info@softacad.bg за София или info-plovdiv@softacad.bg за Пловдив.

За всички въпроси, които не са описани тук, нашият екип е на ваше разположение на:
email info@softacad.bg и на телефон 0877 731 365.


Начинаещ съм, без предишен опит. Подходящ ли съм за курса?

Да. Обучението е предвидено за начинаещи. Не се изискват предварителни познания по програмиране. Обучението започва от най-основните и основополагащи неща, нужни за да се научите да програмирате.


Какво е нужно за да се справя с курса?

Всеки може да се справи с курса, стига да има нужното желание и да полага необходимите усилия. Нужно е отделяне на доста часове за упражнения, четене и писане на код. При едни хора материала се усвоява по-бързо, при други е нужно повече време и усилия, но определено постоянството и последователността в ученето могат да донесат успех на всеки. Много хора свързват програмирането със знания по математика, което е грешно. Това, което има значение е да можете да разсъждавате логически.


Може ли курсът да се съвместява с работа на пълен работен ден?

Да, обученията ни се провеждат вечер (около 18:30 или 19:00 часа) и са посещавани от доста хора, които работят през деня.


Ще ми бъде ли обърнато индивидуално внимание по време на обучението?

Да, това е стилът ни на работа. В обученията ни работим с малки групи от хора, точно за да може всеки да има достъп до преподавателя и при нужда да му бъде обърнато индивидуално внимание, да се обясни и уточни точно това, което е затрудняващо за него самия


Отдавна не съм студент, а и не съм завършил техническа специалност. Какви са шансовете ми да се развивам тепърва в IT сферата?

В IT сферата единственото, което е от значение са уменията и знанията ви. Има страшно много примери за хора с много успешна и дългогодишна кариера, които не са завършили технически специалности. Разбира се, предимство е, ако идвате от университет с подходяща специалност, но в никакъв случай това не е задължително. Същото важи и за възрастта. Преквалифицирали сме хора от 20 до 40 години, важно е до каква степен човек ще покаже желание да се учи и развива.


Ще започна ли работа в IT сферата след края на курса?

Вероятно е, но няма как да ви обещаем това. Имаме много случаи, при които наши курсисти са успявали да придобият нужните умения и да започнат работа като junior developer-и благодарение на курса ни. Виждали сме и обратните случаи, при които наши курсисти не са полагали необходимите усилия и в крайна сметка са оставали твърде далеч от това да се занимават професионално с програмиране. Всичко зависи от вас! Можем да ви гарантираме, че при добро усвояване на нещата от обучението ще имате реални шансове да си намерите работа в IT сферата.


Няма обявени дати (и дни на провеждане) за нова група. Кога обучението ще стартира отново?

Ако към момента нямаме обявена конкретна дата за нова група (и дни на провеждане на занятията) съвсем скоро ще я обявим. Проверете в раздела ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ, където понякога описваме месеца, в който е много вероятно да стартираме. Най-лесният начин да стоите информирани е като попълните заявката за записване (или уведомяване за нова група), натискайки бутона ЗАПИШИ СЕ. Ние ще ви уведомим по email и с SMS (препоръчително е да въведете телефон), когато сме наясно с датата на започване. По този начин ще имате достатъчно време за да вземете решение дали да се включите в курса. Друго, което препоръчваме е да следите страницата ни във facebook.


Кой ще е лектор в курса ми?

Ако сме обявили нова група, можете да прочетете информация за лектора в графата ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ. Ако все още нямаме обявена дата и съответно преподавател, можете да прочетете информация за другите ни лектори за този курс, или да посетите страницата ЛЕКТОРИ. Всичките ни преподаватели разполагат с дългогодишен опит в сферата на софтуерните технологии, като към момента продължават да прилагат професионално знанията си.


Ще ме свържете ли с фирми, където мога да започна стаж или работа след края на курса?

Имаме такава практика от която се възползват добре представилите се курсисти. Имаме доста контакти с IT компании в София и Пловдив, но все пак няма как да ви обещаем, че ще ви препоръчаме на компания, която в дадения момент ще има интересен за нови работни кадри като вас. Със сигурност, ще направим всичко възможно за да ви помогнем и да ви подкрепим в процеса на търсене на първа работа. За съвети и всякакъв вид помощ оставаме на ваше разположение за дълго време след като завършите курса. За допълнително удобство на курсистите ни работим с една от водещите агенции за подбор на IT професионалисти в България – Talent Hunter.


Трябва ли лаптопа, с който ще идвам на занятия да е мощен?

Не. За програмиране не е нужен мощен лаптоп. Всеки един съвременен лаптоп, без да е нужно да е скъп или мощен ще е напълно достатъчен.


След старта на курса ще ми се наложи да пропусна няколко занятия, това проблем ли ще е?

Не е желателно, но понякога се налага на всеки да пропусне някое занятие. Имаме система за електронно обучение Moodle, където се качват всички учебни материали, като презентации, упражнения, код от занятието и домашни. Препоръчително е след пропуснатото занятие всеки курсист да се запознае материала, а при нужда преподавателят в курса ще ви отдели нужното време за да уточните неясните неща и ще ви помогне да наваксате.


Трябва ли да владея английски език и ако да, на какво ниво?

Английският език е най-използваният в IT сферата и е нужен най-вече защото всичкият софтуер с който ще работите е на английски. Ако не разбирате абсолютно нищо на английски трудно ще се справите с курса. Като минимум за добри резултати е достатъчно да разбирате текст, написан на английски и да можете да се оправяте с операционната ви система на компютъра ви на английски език. Т.е. да разбирате технически текст, написан на английски. Не е нужно да говорите добре, или да имате добро произношение. Това са предимства, а и винаги можете да ги развиете като попаднете в подходяща среда.


Можете ли да ми предложите други курсове, с които да продължа развитието си след края на курса?

Да. Най-подходящите курсове за това са „Front-end development“ и „Уеб сайтове с PHP и MySQL“. За повече информация, разгледайте страниците на курсове, пишете ни на info@softacad.bg или ни потърсете на телефон 0877 731 365.


До кога мога да се запиша?

Окончателното записване става с внасяне на необходимата сума по банков път най-късно ден преди началото на курса. Имайте предвид обаче, че често местата в групата се запълват много преди старта, така че не е добра идея да оставяте заплащането за последния момент. Самото попълване на формата за записване не ви гарантира място в групата. Все пак, ако имате определени затруднения или специфична ситуация относно внасянето на таксата и окончателното записване, потърсете ни по телефон за да обсъдим този въпрос.


Имам въпроси. Как да получа допълнителна информация?

Нашият екип е на ваше разположение на email info@softacad.bg и на soft-academy-arrayтелефон 0877 731 365.

Добави отзив
1
2
3
4
5
Прати
     
Откажи
Добави отзив
Средна оценка:  
 9 отзиви
от Китаец 😉Blank Business Name
C# .NET

Курсът е наистина добър,преподавателя е на много добро ниво,обръща внимание на всички и има огромно търпение спямо учениците си за което му благоаря. Обяснява много добре дори за абсолютно начинаещи,от курсът получих доста добра основа,чрез която мога да продължа да се развивам в областа на програмирането. Това беше една от най разумните ми инвестиции,за които не ще съжалявам. Благодарен съм за преподадените знания на Soft Academy,на Станислав и Здравко за обучението,което получих,заслужава си.

от Ани ПоповаBlank Business Name
C# .Net

Курса беше изключително интересен и много мотивиращ. Преподавателят обяснява достъпно като за абсолютно начинаещи като мен и е винаги на линия. Препоръчвам го на всички, които искат да се развиват в софуерното програмиране. Благодаря Здравко!

от Славчо ПейковBlank Business Name
Препоръчвам курса горещо !!

За мен лично, а и за цялата група / сигурен съм защото постоянно си коментирахме / беше удоволствие да посетим вашия курс. Материала беше преподаден изключително професионално и със постоянна комуникация преподавател-обучаващ . Имахме възможност да задаваме въпроси по всяко време, а при по-сериозни трудности Здравко Стойнов обръщаше внимание на всеки лично ! Никой не си е правил илюзията, че ще стане програмист за 2 месеца, но при така преподадения материал и соурс кодовете които притежаваме, както и презентациите на всеки урок, всичко вече е в нашите ръце ! След края на курса мислехме да отправим молба за Advanced курс след около година, когато надявам се ще сме усвоили всичко дотук както трябва..Успех !

от Мирослав РабаджийскиBlank Business Name
Много добър курс по C# .Net

Курсът е много добре структуриран. От този курс получих основни знания за езикът. Преподавателят обръща внимание на всички. За всяка неясното по темите обръща внимание колкото е необходимо, за да бъде разбрана от курсистите.Благодаря на Здравко Стойнов за начина на преподаване и за това,че винаги, когато съм имал нужда от малко помощ ( дори и в почивните му дни ) винаги ми е давал напътствия и съвети как да направя даденото задание. Благодаря!

от ДесиславBlank Business Name
Лятев

Много добре е измислен , преподавателя обеснява добре и по колкото си е необходимо на всеки , което найстина помага да се научат нещата . Супер е !

от Атанас ЧепановBlank Business Name
Едно добро начало

Като човек който е имал съвсем бегла представа от програмиране преди този курс мога да кажа следното. Това за мен е най-добрият начин човек независимо от това дали преди е писал код или не да започне. Благодаря на Здравко за това че беше страхотен лектор, и макар че не съм бил от най-активните в задаването на въпроси винаги ми е отговарял и обяснявал потакъв начин че да разбера. А към бъдищите курсисти ще кажа питайте, и се интересувайте защото само с питане интерес и писане на код до 2 през ноща стават нещата 😀 И незабравяйте, че всеки програмист е бил като вас в началото само неговият интерес го е отличавал от другите.

от ВладимирBlank Business Name
Добро начало за програмиране

Курса е супер, дава тласък към бъдещето на един програмист и лектора обяснява добре. Препоръчвам!

от Pavel Marinov PeykovBlank Business Name
Много добър курс!!!

Благодарение на този курс получих базови знания за езика.Доволен съм от начина на преподаване (различна форма от училищната).Благодаря на Станислав Георгиев за мотовацията, коятото предизвика у мен.Благодаря на Здравко Стойнов за начина на преподаване.

от Веселин ДимитровBlank Business Name
доволен съм от обучението

програмата е добре измислена обучението е на ниво преподавателя обръща внимание отговаря на всеки зададен въпрос.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register